Yoga lessen

wij geven deze lessen

Yoga flow

Yoga flow: In deze lessen beweeg je vloeiend van de ene pose naar de andere pose. Dit zijn meestal vrij pittige lessen. Maar hier kun je als beginner ook instromen omdat er voldoende uitleg gegeven wordt tijdens de flow. In deze lessen zal de hartslag omhoog gaan en er komt ook wat kracht bij kijken. Dat is de mannelijke Yang energie.

Yin en Yang

In deze lessen worden de wat pittigere flow bewegingen afgewisseld met hele rustige Yin poses. In Yin poses blijf je wat langer rusten en zoek je ontspanning en de wat zachtere vrouwelijke energie.

Yin en Restorative Yoga

Deze lessen zijn heel rustig en vanuit de zachte vrouwelijke energie. Hier zoek je de ontspanning en ga je inwerken op de diepere lagen in het bindweefsel. In restorative yoga kom je nog dieper tot ontspanning en wordt het hele lichaam ondersteund in yoga poses. Deze poses houd je nog langer aan..

Aireal Yoga

Dit Is een hele dynamische vorm van yoga die je beoefent in doeken die aan het plafond hangen. Het lichaam wordt gedragen en ondersteund door de doeken. Doordat je ook vrij veel ondersteboven komt te hangen werkt dit helend op de wervelkolom en op het bindweefsel.


Effen Yoga
Rijsbergseweg 288
4838 EG Breda (Effen)
e mail: info@effenyoga.nl
tel: 06-4512 4092